fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Premi a l'acció voluntària a Núria Llorenç de l'assemblea Comarcal de Creu Roja -Societat- 21/12/2016

Núria Llorenç Rugal, voluntària de Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada, ha estat premiada per la seva entrega i dedicació altruista als altres per la província de Barcelona. Núria és una de les 500 voluntàries de l'assemblea local, que participa dins el programa 'Promoció d'èxit escolar'. Aquest any l'ONG, en col·laboració amb Canon i la seva campanya #selfieless, ha atorgat premis a l'especial acció voluntària que fan els membres de Creu Roja.

Premi a l'acció voluntària a Núria Llorenç de l'assemblea Comarcal de Creu Roja -Imatge 1-Premi a l'acció voluntària a Núria Llorenç de l'assemblea Comarcal de Creu Roja -Imatge 2-

Des del seu ingrés, ara fa 15 anys, Llorenç ha estat una persona implicada a l'ONG i en l'acció voluntària per ajudar a persones en situació de vulnerabilitat. Mestre de professió, fa 15 anys que participa en el projecte de Reforç Escolar, actualment "èxit escolar", assistint cada dia de la setmana. També, ha realitzat altres serveis d'intervenció social, com per exemple acompanyament setmanal durant 14 anys a una persona discapacitada. A més, forma part del Comitè de direcció local des de fa tres legislatures.

M. L.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal