fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Club de Jubilats planteja un calendari per al 2017 per a la construcció de la residència -Societat- 20/12/2016

Representants del Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet es van trobar aquest dilluns, 19 de desembre, al vespre amb l'alcalde, José María Osuna, per compartir impressions després que la Comissió d'Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya aprovés una proposta per fer realitat la residència per a la gent gran al municipi. Tot i que la proposta havia estat presentada pel Partit Popular de Ripollet, el president del Club de Jubilats, José Luís Fernández, va estendre l'èxit de l'aprovació a tots els partits polítics locals i a tota la gent que els ha donat suport en els diversos actes reivindicatius.

El Club de Jubilats planteja un calendari per al 2017 per a la construcció de la residència -Imatge 1-El Club de Jubilats planteja un calendari per al 2017 per a la construcció de la residència -Imatge 2-El Club de Jubilats planteja un calendari per al 2017 per a la construcció de la residència -Imatge 3-El Club de Jubilats planteja un calendari per al 2017 per a la construcció de la residència -Imatge 4-

Amb l'aprovació de la proposta a la mà, la qual obliga la Generalitat a incloure una partida per a la residència en els propers pressupostos, Fernández va assenyalar un calendari que acabaria el 2018 amb el tan desitjat equipament construït. Així, durant el primer semestre del 2017, el Club desitjaria que es redactés un pla d'empresa que contemplés el finançament d'aquesta residència, i que també plantegés el model de gestió. El segon semestre de l'any vinent s'hauria de dedicar, segons l'entitat, a l'adjudicació de les obres.

Al seu torn, l'alcalde de Ripollet també va felicitar el Club de Jubilats i Pensionistes pel pas aconseguit al Parlament i es va oferir a encapçalar una futura reunió amb la consellera de Benestar Social i Família, Dolors Bassa. Pel que fa a la residència, José M. Osuna es va mostrar partidari d'elaborar un estudi integral del tipus de residència que necessita el municipi, en el qual tindria una importància cabdal el tipus de gestió de l'equipament.

Posteriorment a aquesta trobada, Osuna va participar en l'assemblea que el Club de Jubilats i Pensionistes va convocar al Centre Cultural i on es va explicar als assistents l'aprovació de la proposta del PP aprovada al Parlament i els següents passos a realitzar per a fer realitat la residència.

E.P./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal