fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 16 de desembre del 2016 -Comunicació- 16/12/2016

Avui hem començat l'Info parlant del Ple Extraordinari celebrat ahir a l'Ajuntament on es van aprovar les ordenances fiscals per a l'any vinent. Entre les al·legacions recollides hi ha la d'ERC. N'hem parlat amb la seva regidora, Lurdes Serra.

Info de la setmana: 16 de desembre del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 16 de desembre del 2016 -Imatge 2-Info de la setmana: 16 de desembre del 2016 -Imatge 3-Info de la setmana: 16 de desembre del 2016 -Imatge 4-

Dimecres la Comissió d'Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya va aprovar la proposta de resolució sobre la dotació d'una residència i centre de dia per a la gent gran a Ripollet. N'hem parlat amb Víctor Diéguez, portaveu del PP de Ripollet, formació que va aconseguir que entrés la proporta al Parlament. També hem conegut la reacció del Club de Jubilats.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura, sobre la cessió que ha rebut el CIP Molí d'en Rata d'un important quadre d'Andreu Solà.

A la segona part de l'Info hem conversat amb Manel i Lluïsa, de la Plataforma per les persones refugiades de Ripollet, que està donant suport a diverses campanyes d'ajuda als refugiats i que recollirà signatures aquest diumenge, amb un estand instal·lat al parc dels Mestres.

I una setmana més hem parlat d'activitats nadalenques que tindran lloc els propers dies a Ripollet, com ara diverses iniciatives per a grans i petits tant al Mercat Municipal com al Mercat Setmanal. També hem parlat d'una de les activitats més destacades del Nadal a Ripollet, el tió de l'Estel i de la representació dels Pastorets de Ripollet, per part d'Amics del Teatre.

Un cap de setmana on la il·lusió compartirà espai amb la solidaritat, ja que són diverses les activitats organitzades per col·laborar amb La Marató de TV3.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Víctor Diéguez, fill, Víctor Diéguez, pare, i Cristina Lozano, del PP; Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni de l'Ajuntament de Ripollet; Manel Navarro i Lluïsa Vallverdú, de la Plataforma per les Persones Refugiades de Ripollet; i Janira Punzano, del Centre d'Esplai L'Estel.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal