fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 17 de setembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Les associacions de veïns organitzen una nova recollida d'aliments al Mercat Municipal -Societat- 13/12/2016

Les associacions de veïns de Ripollet s'uneixen, un any més, en el projecte solidari de recollida d'aliments que realitzaran dimecres, 14 de desembre, al Mercat Municipal entre les deu del matí i les dues de la tarda. Tots els aliments recollits es donaran a la Creu Roja. La Unió de Comerciants de Ripollet hi col·laborarà amb la donació de bosses.

Les associacions de veïns organitzen una nova recollida d'aliments al Mercat Municipal -Imatge 1-

Maite Martín, presidenta de l'Associació de Veïns de Sant Andreu, explica que el que es necessita són aliments no peribles a més d'oli, llet per a infants, llegums, arròs, pasta, tonyina, galetes, etcètera. "Hi ha molta gent que, encara que no ho sembli, li fa falta", apunta Martín. La presidenta de l'AV Sant Andreu afegeix que els aliments aniran a Creu Roja, entitat que ho repartirà "segons les necessitats que tenen".

Martín confia superar els 500 quilos que es van recollir l'any passat perquè "els ripolletencs i les ripolletenques són gent molt solidària". De fet, la presidenta de l'AV Sant Andreu recorda que els ciutadans ja han aportat a altres moviments de recollida d'aliments com el Gran Recapte o els que fan altres associacions de veïns per a Càritas.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal