fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 24 de novembre del 2016 -Comunicació- 25/11/2016

Avui hem començat l'Info parlant dels acords del Ple municipal de novembre que es va celebrar ahir. Durant el Ple, Convergència i Unió va demanar en una moció que es creï una comissió per analitzar i modificar el Reglament Orgànic Municipal. Hem parlat amb el seu portaveu, Xavier Peñarando, perquè ens en donés més detalls.

Info de la setmana: 24 de novembre del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 24 de novembre del 2016 -Imatge 2-Info de la setmana: 24 de novembre del 2016 -Imatge 3-Info de la setmana: 24 de novembre del 2016 -Imatge 4-

Tot seguit hem conversat amb la regidora Pilar Castillejo, primera tinent d'alcalde, ja que avui es commemora el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones. Li hem preguntat sobre els actes que l'Ajuntament té previst organitzar durant aquests dies, a més de valorar la situació actual. També hem parlat amb la regidora del Partit dels Socialistes, Maria Lladó, ja que els socialistes se sumen dilluns amb una taula rodona centrada en les relacions afectives entre els joves.

Al programa d'avui també hem xerrat amb el regidor de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, perquè ens expliqués quins actes està organitzant el consistori per commemorar el Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA.

A la segona part de l'Info hem conversat extensament amb Roser Pecanins, directora de la Biblioteca de Ripollet des de fa prop de 20 anys i que la propera setmana es prejubila. Ella ens ha parlat dels inicis d'aquest equipament i de com ha estat la seva experiència professional i també personal durant aquest anys.

Més tard ens ha visitat als estudis de Ripollet Ràdio Diego Puig, pare de l'escola Tatché, vicepresident de l'AMPA d'aquest centre i membre de la Plataforma d'AMPA de Ripollet, per parlar sobre la taula rodona i el debat en relació la jornada contínua, que tindrà lloc el proper dimarts, 29 de novembre, al Teatre Auditori.

Hem acabat l'Info d'avui parlant amb el president de la Unió de Comerciants de Ripollet sobre el Black Sunday, una fira comercial que tindrà lloc diumenge al matí a la zona de les pistes de l'ESBAR i on es farà el lliurament de premis del concurs de paranys.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Fran Sánchez, regidor de Solidaritat i Inclusió; Roser Pecanins, directora de la Biblioteca; Diego Puig, membre de la Plataforma d'AMPA de Ripollet; Fina González i Íngrid Vergara, vicepresidenta i secretària, respectivament, de la Unió de Comerciants de Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal