fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Gran Recapte arriba a la seva 8a edició aquest cap de setmana -Societat- 25/11/2016

El Gran Recapte celebrarà la seva 8a edició aquest cap de setmana els dies 25 i 26 de novembre. L'objectiu és recollir aliments de llarga durada i, a la vegada, sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar les famílies més necessitades. La campanya comença divendres a la tarda i es durà a terme tot al lalrg de dissabte. Una cita que no és possible sense els seus voluntaris. A hores d'ara, el Banc dels Aliments de Ripollet busca una cinquantena de voluntaris per participar-hi, per arribar a les 120 o 130 persones que es puguin distribuir entre els onze supermercats participants en la campanya de recollida d'aliments. Ara en disposen de poc menys d'un centenar.

El Gran Recapte arriba a la seva 8a edició aquest cap de setmana -Imatge 1-El Gran Recapte arriba a la seva 8a edició aquest cap de setmana -Imatge 2-

Els ciutadans es poden registrar com a voluntaris o coordinadors al web del Gran Recapte (www.granrecapte.com) o al telèfon 697 692 352. Els aliments recollits es destinaran a Càritas Parroquial i el Centro Reto. Segons Reguero, a Ripollet es necessitaria recollir al voltant de 22.000 kg d'aliments. L'any passat, a Ripollet, es van recollir uns 10.000 kg d'aliments, una xifra una mica inferior a l'any anterior.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal