fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Fòrum Soterrem l'Autopista comença a entrevistar-se amb diputats del Parlament de Catalunya -Societat- 15/11/2016

El Fòrum Soterrem l'Autopista va iniciar dilluns, 14 de novembre, una ronda de trobades amb diputats al Parlament de Catalunya per fer-los arribar les seves reivindicacions. Dilluns al vespre, membres de l'entitat i veïns del Pont Vell es van trobar al Centre Cívic del barri amb els diputats de Ciutadans Marina Bravo i Sergio Sanz.

El Fòrum Soterrem l'Autopista comença a entrevistar-se amb diputats del Parlament de Catalunya -Imatge 1-El Fòrum Soterrem l'Autopista comença a entrevistar-se amb diputats del Parlament de Catalunya -Imatge 2-

Des del Fòrum han apuntat que "busquem la complicitat de tots els grups polítics presents al Parlament de Catalunya per tal que, amb el màxim de consens, puguin elevar una proposta-mandat de soterrament de la C-58 al govern de la Generalitat". En aquest sentit, dimecres, 16 de novembre, el diputat d'ERC Marc Sanglas es trobarà amb el Fòrum també a les set de la tarda al Centre Cívic del Pont Vell.

Aquests contactes han començat després que el Ple de Ripollet ratifiqués per unanimitat que el projecte de soterrament de la C-58 al seu pas pel municipi és d'interès municipal. A més, al Centre Cultural es poden veure uns plafons amb els principals motius del Fòrum i dels veïns i veïns del Pont Vell per exigir el soterrament de l'autopista.

Foto de la reunió: Cedida per Ciutadans-Ripollet.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal