fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Obert el període d'al·legacions per als sol·licitants d'habitatges de protecció oficial de l'IMPSOL -Serveis- 14/10/2016

El passat dia 10 d'octubre els sol·licitants d'un habitatge de lloguer amb opció a compra rebien un missatge de l'empresa pública IMPSOL, propietària dels pisos, comunicant la publicació de les llistes d'admesos i exclosos en el procés d'adjudicació d'habitatges que està en curs. Les llistes es poden consultar a aquest enllaç o a la web de l'IMPSOL. Per a conèixer els motius de l'exclusió o per aclarir dubtes sobre la puntuació atorgada, les persones interessades s'han d'adreçar al telèfon 93 223 51 51 (IMPSOL).

80 exclosos
Dels 384 sol·licitants inicialment se n'han exclòs un total de 80. Un 34% és perquè ja tenen habitatges en propietat, un 31% perquè no han aportat la documentació necessària, un 21% perquè no compleixen els requisits del padró, un 9% perquè no tenen els ingressos mínims, un 2,5% perquè superen els ingressos màxims i un 2,5% perquè van presentar la sol·licitud fora de termini.

Al·legacions
El termini de presentació d'al·legacions finalitzarà el pròxim 25 d'octubre. Fins llavors, les persones que hagin de presentar la seva reclamació poden adreçar-se a l'OAC de l'Ajuntament (c. de Balmes, 2) o bé a les oficines de l'IMPSOL (C/ 62, núm. 16-18, Zona Franca, 08040 Barcelona). Tal com estava previst, a començaments de novembre l'IMPSOL farà públic a la seva web el sistema de sorteig que s'emprarà i la data fixada per fer-lo, previst a mitjan novembre del 2016. Com és habitual, el sorteig serà públic i podran assistir-hi totes les persones que estiguin interessades i es formalitzarà davant fedataris públics.

Obert el període d'al·legacions per als sol·licitants d'habitatges de protecció oficial de l'IMPSOL -Imatge 1-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal