fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 26 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Es posen en marxa els tallers grupals Ara parles tu -Serveis socials- 05/10/2016

Aquest mes d'octubre es tornen a iniciar els tallers Ara parles tu. Es tracta de tallers grupals dirigits a mares joves o a mares d'adolescents. Estan inclosos en el programa d'atenció col·lectiva del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament. Aquests tallers s'han dividit en dos grups. El primer està adreçat a mares joves, de fins a 30 anys, i es realitza al centre obert La Placeta. El segon, per a mares de fills adolescents, es realitza per segona vegada per la bona acceptació que va tenir. Es duu a terme al CIP Molí d'en Rata.

Es posen en marxa els tallers grupals <i>Ara parles tu</i> -Imatge 1-Es posen en marxa els tallers grupals <i>Ara parles tu</i> -Imatge 2-

Els objectius d'aquests tallers són, entre altres, la millora de les capacitats i habilitats personals; el foment del suport emocional i la millora de la qualitat de les relacions personal; el coneixement d'estratègies per a la resolució de problemes i la presa de decisions i la millora de l'autoestima i l'acceptació personal de les participants.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal