fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 30 de setembre del 2016 -Comunicació- 30/09/2016

Avui hem començat l'Info parlant dels acords del Ple Municipal d'ahir dijous, on el punt més destacat va ser l'aprovació inicial de les ordenances fiscals per a l'any 2017. Un punt que hem comentat amb la primera tinent d'alcalde i regidora d'Hisenda, Pilar Castillejo.

Info de la setmana: 30 de setembre del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 30 de setembre del 2016 -Imatge 2-Info de la setmana: 30 de setembre del 2016 -Imatge 3-

I tant amb Pilar Castillejo, regidora de Comerç, Indústria, Turisme i Mercat Municipal, com amb Carolina Francés, portaveu de l'Associació de Venedors i Paradistes del Mercat, hem parlat de la 2a nit de tapes que acollirà el Mercat demà dissabte.

Aquesta tarda molts joves sortiran pels carrers de Ripollet en la recerca de Pokemon, en una ruta organitzada des del Casal de Joves. Per conèixer més detalls d'aquesta activitat així com de les moltes que Joventut ha organitzat per aquest mes d'octubre, hem comptat amb nosaltres amb el tècnic de Joventut, Jose M. Sebastian i amb un dels monitors del Kftí, Kevin Múñoz.

I abans d'acabar la primera hora de programa hem parlat amb Aleix Monzó, del Centre d'Esplai l'Estel, de la desena edició de la Nit Jove, que tindrà lloc entre avui divendres i demà dissabte.

Quant a la segona hora del programa, hem parlat amb Dolors Juste i Pepi López l'Associació d'Aturats de Cerdanyola i Ripollet del Mercat dels dissabtes i de les properes activitats que tenen progrades. També hem comentat l'Informe de Planificació Educativa a Ripollet fet per la Diputació de Barcelona i hem entrevistat la portaveu del Fòrum Soterrem l'Autopista, Lídia Virgil, que aquesta setmana ha celebrat una nova trobada amb diverses formacions polítiques.

Fotos: José María Sebastián i Kevin Muñoz, del Kftó; Carolina Francés, de l'Associació de Venedors i Paradistes del Mercat Municipal; Dolors Juste i Pepi López, de l'Associació d'Aturats de Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal