fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Darrers dies per apuntar-se als cursets de ràdio d'estiu i corresponsal d'esports de Ripollet Ràdio -Comunicació- 22/06/2016

L'emissora municipal realitzarà aquest proper mes de juliol un nou curset de ràdio d'estiu, que enguany arriba a la seva 5a edició. Consistirà en 4 sessions temàtiques sobre informatius, musicals, espais creatius i tècniques de veu. Va adreçat a entitats i persones individuals que vulguin iniciar-se en el món de la ràdio i també, en funció de la demanda, es farà un grup avançat amb els que ja tenen nocions i vulguin reciclar-se i ampliar coneixements. Les classes tindran lloc durant el mes de juliol, en horaris encara per determinar, segons la disponibilitat dels demandants.

Darrers dies per apuntar-se als cursets de ràdio d'estiu i corresponsal d'esports de Ripollet Ràdio -Imatge 1-

Corresponsals d'esports
També s'està preparant una formació específica per a futurs corresponsals d'esports de l'emissora. Aquest altre curset es faria al setembre i formaria futurs corresponsals d'esports en la redacció, producció i locució de programes esportius, així com en tècniques per fer retransmissions esportives. Està obert tant a les entitats esportives com a persones interessades en el periodisme esportiu en particular.

Com reservar plaça
Per reservar plaça tant del curset de ràdio d'estiu com de la formació de corresponsals d'esports, tots dos gratuïts, cal emplenar el formulari Contactar de la web de la ràdio a la carta www.ripolletradio.cat, explicant les motivacions i deixant les dades de contacte i disponibilitat. No hi ha cap restricció d'edat ni formació. Només interès per conèixer i aprendre a fer ràdio. La inscripció finalitzarà el 3 de juliol. Durant aquests anys, han passat pels cursets de la ràdio prop d'un centenar de persones i han nascut 10 nous programes de ràdio.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal