fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 17 de juny del 2016 -Comunicació- 17/06/2016

Avui hem començat l'Info parlant amb el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, qui ens ha donat detalls de la Diada de l'Alliberament LGTBI que tindrà lloc el 18 de juny al nostre municipi. Una de les entitats que hi col·laborà serà la Unió de Botiguers de Ripollet, i per això hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio al seu president, Sergi Samper.

Info de la setmana: 17 de juny del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 17 de juny del 2016 -Imatge 2-

També ens ha visitat Jorgi Giménez, director de l'Escola de Música i de la Societat Coral El Vallès. Amb ell hem conversat sobre les diferents actuacions que té prevista l'entitat aquest cap de setmana, però també sobre les matriculacions de l'Escola de Música.

Finalment, hem parlat amb Lidia Virgil, membre de la Plataforma Soterrem l'Autopista, entitat que ha tornat a l'activitat després que el govern de Ripollet posés en marxa el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible. Govern i Plataforma es van trobar dimarts, i dels detalls d'aquesta reunió n'hem parlat amb Lidia Virgil.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Sergi Samper, director de la Unió de Botiguers de Ripollet; Jordi Giménez, director de la Societat Coral El Vallès i de l'Escola de Música.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal