fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH convoca una concentració als jutjats de Cerdanyola en suport a 5 encausats pel BBVA -Societat- 06/06/2016

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a Ripollet ha convocat per al 7 de juny una concentració davant els jutjats de Cerdanyola del Vallès, a les dotze del migdia, per donar suport a cinc dels seus membres imputats per una "acció indefinida cívica i pacífica" que va tenir lloc entre l'11 i el 19 de juny de l'any passat en una oficina del BBVA de la rambla Sant Jordi de Ripollet.

La PAH convoca una concentració als jutjats de Cerdanyola en suport a 5 encausats pel BBVA -Imatge 1-La PAH convoca una concentració als jutjats de Cerdanyola en suport a 5 encausats pel BBVA -Imatge 2-La PAH convoca una concentració als jutjats de Cerdanyola en suport a 5 encausats pel BBVA -Imatge 3-La PAH convoca una concentració als jutjats de Cerdanyola en suport a 5 encausats pel BBVA -Imatge 4-La PAH convoca una concentració als jutjats de Cerdanyola en suport a 5 encausats pel BBVA -Imatge 5-

Les imputacions han provocat una onada de solidaritat amb els acusats, entre els quals hi ha veïns de Ripollet, Montcada i Reixac i Cerdanyola. Amb el hashtag #DDHHPAHvsBBVA, els solidaritzats pengen a les xarxes socials fotografies de suport als encausats.

Des de la PAH han explicat que en l'acció "sol·licitàvem la dació en pagament a dues famílies", per la qual cosa acusen l'entitat bancària "de portar-nos a testificar als jutjats injustament, per només reivindicar un dret que hauria de ser universal, com és la dació en pagament en situacions vulnerables d'exclusió social".

L'entitat social afegeix que el BBVA, "fent ús de la Llei mordassa, ha encausat una setantena de membres de la PAH a tot Catalunya". De fet, el 30 de juny, una altra veïna ripolletenca haurà d'anar als jutjats de Barcelona per un fet similar ocorregut al barri de Gràcia.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal