fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El taller d'apoderament de dones es tornarà a repetir en els mesos vinents -Societat- 11/05/2016

Des de la Regidoria de Gènere i Feminismes s'està treballant per organitzar i portar a terme en els mesos vinents un nou taller de creixement personal per a dones com el que es va realitzar al març en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, i que va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El taller d'apoderament de dones es tornarà a repetir en els mesos vinents -Imatge 1-

Va ser un taller formatiu de quatre sessions de dues hores cadascuna dirigit a dones amb l'objectiu proporcionar eines pel creixement personal a partir del treball de la perspectiva de gènere, la gestió de les emocions, l'autoconeixement, l'apoderament, l'autoestima i l'assertivitat. Les 11 dones participants van valorar de forma molt positiva tant l'organització com els continguts i l'aprenentatge adquirit. També van manifestar que els aspectes treballats han incidit significativament en elles mateixes i en el seu autoconeixement i creixement personal.

Les professionals que van impartir el taller s'han trobat recentment per valorar l'activitat i van coincidir en el fet que es van assolir de forma molt satisfactòria els objectius pels quals es va posar en funcionament aquest taller: donar eines a les dones participants per tal d'apoderar-les, potenciar la seva autoestima, capacitat per posar límits, i comunicar-se d'una forma assertiva.

E.P.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal