fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 29 d'abril 2016 -Comunicació- 29/04/2016

Avui hem començat l'Info parlant del nou Servei Local d'Ocupació que ha engegat l'Ajuntament i que té com a principal acció la reobertura del Club de la Feina. N'hem parlat amb Carme Guirado, tècnica municipal d'Ocupació.

Info de la setmana: 29 d'abril 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 29 d'abril 2016 -Imatge 2-

També hem conversat amb Miquel Arrué, professor de Música de l'Institut Can Mas. Arrué ens ha explicat el projecte teatral que els alumnes de quart d'ESO del centre educatiu preparen per a dijous vinent al Teatre Auditori del Mercat Vell. També ens ha parlat del projecte solidari 'Servei Comunitari' que han dut a terme els alumnes de 3r d'ESO i que culminarà amb una festa el 22 de maig.

I com avui és el Dia Internacional de la Dansa, a la part final de l'Info hem parlat amb Míriam López i Juan López, dos dels organitzadors d'un esdeveniment que tindrà lloc aquesta tarda a diferents places de Ripollet. Tots dos ens han donat més detalls de què hi trobarem i com hi podrem participar.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Miquel Arrué, professor de Música a l'Institut Can Mas; Míriam López i Juan López, del Gimnàs Bunkay i Epidemic Dance Show.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal