fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 20 de setembre de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Regidoria de Polítiques LGTBI explica els seus projectes a altres municipis de la comarca -Societat- 17/02/2016

El regidor de Polítiques LGTBI de Ripollet, Fran Sánchez, ha estat convidat aquest divendres, 19 de febrer, per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per ajudar a impulsar el programa de Polítiques LGTBIQ en aquesta ciutat. Sánchez assistirà amb la intenció de compartir experiències, propostes i línies d'actuació vers les Polítiques LGTBI.

La Regidoria de Polítiques LGTBI explica els seus projectes a altres municipis de la comarca -Imatge 1-

Aquesta trobada a Cerdanyola és una més de les reunions que Fran Sánchez ha mantingut en els darrers dies amb diversos regidors i regidores de la comarca. Dilluns passat, 8 de febrer, Sánchez va mantenir una reunió amb la seva homònima a l'Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares. L'objectiu era que totes dues regidories compartissin i posessin en comú polítiques i mesures que estan aplicant. Sánchez i Melgares van coincidir a destacar els avenços que s'han fet darrerament a nivell social i legislatiu, que permeten progressar cap a una normalització real i efectiva de totes les opcions sexuals.

Tanmateix, tots dos van coincidir que encara queda molta feina per fer, i han destacat la importància de dur a terme campanyes de sensibilització i informatives. Sánchez i Melgares creuen que és vital promoure activitats als centres escolars, enfocades a incentivar la igualtat i rebutjar plenament la discriminació, pel motiu que sigui. Tots dos consideren que el respecte a la diversitat és un aspecte que cal treballar des de la infància.

Actualment a Catalunya només existeixen tres regidories municipals de Polítiques LGTBIQ a Ripollet, Terrassa i Barcelona. Per això, tots dos van assenyalar la necessitat que altres ajuntaments del país també les creïn. Segons els regidors, "cal treballar per a crear un front comú que permeti desplegar totes les lleis previstes en matèria de diversitat sexual, així com per aprovar normatives noves que donin resposta a les necessitats d'aquest col·lectiu".

D'altra banda, Fran Sánchez va rebre dimecres, 10 de febrer, els regidors Jordi Uyà i Elisenda Alamany, del grup municipal Decidim Castellar, amb l'objectiu d'explicar la feina que s'està fent a Ripollet en l'àmbit LGTBI. Decidim Castellar vol impulsar aquestes mateixes polítiques a la seva població, fixant un contacte continu amb Ripollet.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal