fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Un ciclista recorrerà Espanya des de Ripollet per reclamar les '5 de la PAH' -Societat- 10/02/2016

Aquest dimecres, 10 de febrer, Néstor Yuguero ha sortit de Ripollet en bicicleta per portar arreu d'Espanya les cinc reivindicacions de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH): dació en pagament retroactiva, lloguers assequibles, aturar els desnonaments, habitatges socials i subministraments garantits. Es tracta d'un projecte anomenat #TourLas5DeLaPah, que uneix les reivindicacions de les PAH de tot Espanya amb el projecte solidari de Grandes Hazañas Solidarias.

Un ciclista recorrerà Espanya des de Ripollet per reclamar les '5 de la PAH' -Imatge 1-Un ciclista recorrerà Espanya des de Ripollet per reclamar les '5 de la PAH' -Imatge 2-Un ciclista recorrerà Espanya des de Ripollet per reclamar les '5 de la PAH' -Imatge 3-

Yuguero realitzarà aquest recorregut en tres etapes que el portaran des de Ripollet fins a Sevilla passant per tot el litoral mediterrani. De la capital andalusa es dirigirà fins a la Corunya per Extremadura i Castella i Lleó. Des de la capital gallega començarà la tercera i darrera etapa amb el retorn a Barcelona passant per tot el litoral cantàbric i Saragossa. Al llarg del recorregut, les diverses Plataformes d'Afectats (PAH) que es trobi al seu itinerari li oferiran allotjament i menjar.

No és el primer cop que Yuguero realitza una gesta d'aquestes característiques. Anteriorment, ha estat set mesos i mig recorrent en bicicleta 10.000 quilòmetres per 14 països europeus en solidaritat amb la Fundació Esclerosi Múltiple. Per a la nova aventura, Yuguero comptarà amb el suport logístic de les PAH que hi hagi a cada població per on passi.

Aniversari de la PAH Ripollet
Per altra banda, dissabte, 13 de febrer, la PAH Ripollet organitzarà una festa per celebrar els seus primers quatre anys de vida. Serà al matí al parc de Rizal, un acte que servirà per inaugurar oficialment la seva nova seu en aquest espai.

La festa començarà a les 10 hores, amb una xocolatada popular. A les 11 hores, els Diables de Ripollet celebraran una batucada. I a les 12 del migdia, els assistents podran gaudir de l'actuació de Juanma Luque 'Kelu'. A les 14 h, els presents podran participar d'un dinar popular. El preu del dinar serà de 5 euros, uns diners que es recaptaran per donar un cop de mà a l'aventura de Néstor Yuguero en el seu #TourLas5DeLaPah.

E.P./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal