fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 5 de febrer del 2016 -Comunicació- 05/02/2016

Avui hem començat parlant de les dues assemblees que l'Ajuntament de Ripollet ha dut a terme els darrers dies per tal d'exposar als ciutadans l'esborrany del pressupost de 2016, per tal de solventar dubtes i recollir aportacions per a la seva aprovació aquest mes de febrer.

Info de la setmana: 5 de febrer del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 5 de febrer del 2016 -Imatge 2-

També hem parlat amb el portaveu de la PAH Ripollet, José Villacañas, que la propera setmana celebra el seu quart aniversari i que coincideix amb la sortida des de Ripollet de la 'Vuelta a Espanya en bicicleta' per tal de portar arreu de l'Estat la seva reivindicació de les '5 de la PAH'.

I hem comentat amb Joan Ramón Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, els propers espectacles musicals que han programat al Teatre i pels quals ofereixen atractius descomptes, tant al públic general com a l'entitat Ripollet Sardanista.

Els darrers minuts de l'Info els hem dedicat a parlar del Carnaval 2016 a Ripollet i ho hem fet amb el regidor de Cultura i de Joventut, Oriol Mor, i amb l'educadora de l'Escola de Música de Ripollet, Sílvia Miguel, que enguany participa per primera vegada a la Rua de Carnaval.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: José Villacañas, portaveu de la PAH Ripollet; Oriol Mor, regidor de Cultura, Sílvia Miguel i Jordi Jiménez, educadors de l'Escola de Música.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal