fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 29 de gener del 2016 -Comunicació- 29/01/2016

Avui hem començat amb la crònica del Ple Ordinari de gener, que va tenir lloc ahir a la tarda i que comptava amb un únic punt destacat, que era el de les mocions. Es van presentar 9 propostes, de les quals 8 van ser aprovades.

Info de la setmana: 29 de gener del 2016 -Imatge 1-

El tema de la setmana és l'enrenou generat al voltant de la voluntat de la multinacional alemanya Lidl d'ampliar el seu centre logístic ubicat a Montcada i que fa uns dies amenaçava amb traslladar si no es desencallava aquest tema. Hem preguntat directament a l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, com estan les negociacions hores d'ara, a més de conèixer quina ha estat la reacció d'alguns grups de l'oposició.

També hem comptat en directe amb Pilar Castillejo, primera tinent d'alcalde, amb qui hem parlat de les dues audiències públiques que l'Ajuntament ha convocat sobre el pressupost de 2016. La primera assemblea, oberta a tota la població tindrà lloc demà dissabte, a les 12 al Casal d'Avis.

Per últim, els hem explicat una nova iniciativa que uneix comerç i expressió artística, en aquest cas relacionada amb el món de la fotografia. Es tracta del photoshopping, i ens ho han explicat els responsables tant de la Unió de Botiguers com d'Acció Fotogràfica Ripollet.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Foto: Membres d'Acció Fotogràfica i de la Unió de Botiguers de Ripollet que posaran en marxa el Photoshopping.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal