fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ple a vessar per assistir al Festival Benèfic del Centro Aragonés -Societat- 14/12/2015

El Centre Parroquial es va omplir de gom a gom dissabte a la tarda amb motiu del Festival Benèfic organitzat per recollir aliments per a les persones més desfavorides. En total, van gaudir de l'espectacle unes 190 persones, que prèviament havien realitzat la seva donació d'aliments. El festival formava part de la campanya endegada pel Centre Aragonés des del passat dia 9. La campanya de recollida d'aliments compta amb la col·laboració de la parròquia de Sant Esteve i de les associacions Alegrías del Sur, Pessebristes de Ripollet i Cultura i Tradició.

Ple a vessar per assistir al Festival Benèfic del Centro Aragonés -Imatge 1-Ple a vessar per assistir al Festival Benèfic del Centro Aragonés -Imatge 2-Ple a vessar per assistir al Festival Benèfic del Centro Aragonés -Imatge 3-

"Estem molt satisfets de la resposta dels veïns de Ripollet com ho demostra el fet que el Centre Parroquial es va omplir", explica Marcos Gayán, president del Centro Aragonés. "L'espectacle va anar molt bé i el públic va gaudir de valent amb les actuacions de les diverses entitats", afegeix Gayán. Al festival de dissabte van pujar a l'escenari els grups de ball i cant Alegrías del Sur, Peña La Macarena, el Centro Aragonés de Mollet i el de Ripollet, el Cuadro Andaluz de Ripollet, l'escola d'adults Jaume Tuset, Nits de Música, Pessebristes de Ripollet i Cultura i Tradició. Segons els membres del Centro Aragonés, molts dels assistents es van acostar al final de l'espectacle per felicitar-los i encoratjar-los de cara a repetir-ho l'any vinent.

La campanya de recollida d'aliments del Centro Aragonés posarà el punt final aquest dimecres, 16 de desembre. Fins llavors, hi ha temps per portar els aliments als locals del Centro Aragonés, dels Pessebristes, d'Alegrías del Sur i al Centre Cultural. Tot el que es reculli es donarà a Càritas.

Fotos: Centro Aragonés de Ripollet

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal