fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet mostra la seva solidaritat amb la Marató de TV3 -Societat- 14/12/2015

La Marató de TV3 ha tornat a ser un èxit de solidaritat per part de la societat catalana. Al final del programa d'aquest diumenge, 13 de desembre, s'havien recaptat més de 7 milions d'euros per a la investigació de la diabetis i l'obesitat, dues malalties cròniques molt esteses. Ripollet s'ha sumat, com d'altres anys, a aquesta causa solidària. Diverses entitats han organitzat sengles activitats per recaptar fons i els ripolletencs han tornat a respondre a aquesta crida.

Ripollet mostra la seva solidaritat amb la Marató de TV3 -Imatge 1-Ripollet mostra la seva solidaritat amb la Marató de TV3 -Imatge 2-Ripollet mostra la seva solidaritat amb la Marató de TV3 -Imatge 3-

L'entitat Acció Fotogràfica Ripollet va estar tot el diumenge, de 10 a 20 hores, fent fotografies als veïns a canvi d'un donatiu mínim de 3 euros. En total hi han participat més de 200 persones i s'han recaptat 805 euros. Amb totes les fotos realitzades s'ha configurat un mural col·lectiu que estarà exposat aquests dies al Centre Cultural. Una altra activitat que es va dur a terme diumenge va ser l'exhibició de ball country i line dance per part de la Line Dance Palau Ausit al Centre Cultural. Es van recaptar un total de 258 euros. Les instal·lacions del Club de Pàdel Ripollet van acollir un torneig organitzat per l'empresa Elit Sports amb l'objectiu de recollir el màxim de donatius. Al torneig de pàdel hi van prendre part unes 130 persones.

Per altra banda, dissabte també es van realitzar diverses activitats. Els Diables de Ripollet van treure al carrer el Poll Foll per què tothom es pogués fotografiar amb ell a canvi d'un donatiu per a la Marató. En total es van realitzar 45 fotografies, i es van recaptar 179 euros. El Club d'Escacs Ripollet també va organitzar durant tot el dissabte diverses partides i lliçons magistrals davant del Centre Cultural. S'hi van acostar un total de 70 persones i es van recaptar 85 euros.

Fotos: Diables de Ripollet, Acció Fotogràfica i Club d'Escacs

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal