fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
La Escalera estrena la tercera temporada en TDT amb Aleida Guevara -Comunicació- 26/11/2015

L'Associació de música d'autor La Escalera, creada per ciutadanes de Cerdanyola i Ripollet, ha començat la tercera temporada del seu programa a la TDT. Canal 33 Madrid i Tele-K han començat a emetre, per TDT, la tercera temporada del programa La Escalera, dedicat a la cultura i a la música d'autor. Durant la primera i la segona temporada (2013-2014) van passar pel plató, situat a Ripollet, artistes com Cesk Freixas, Pere Traserra, Los Delinqüentes o Love of Lesbian, entre molts altres.

<i>La Escalera</i> estrena la tercera temporada en TDT amb Aleida Guevara -Imatge 1-

Aquesta tercera temporada ha començat amb una entrevista a la doctora Aleida Guevara, filla del conegut revolucionari Ernesto Che Guevara. Durant el programa, Aleida explica anècdotes del seu pare i es llança a cantar una cançó de Silvio Rodriguez.

El programa, que és mensual, es pot veure en directe la darrera setmana de cada mes per TDT a la Comunidad de Madrid, mitjançant Canal 33 i Tele-K. A més, es pot veure per internet a la plataforma TomaLaTele i als portals informatius KaosEnLaRed i Línea36.

L'Associació La Escalera
La Escalera és una Associació de Música d'Autor sense ànim de lucre que té per objectiu fomentar, difondre i promocionar la cançó d'Autor en general però, sobretot, "fent èmfasi en la música d'autor combativa, portadora de la veu de totes les revolucions". L'any 2016 l'Associació celebra el seu cinquè aniversari i ho farà amb actes que se celebraran a Ripollet, Cerdanyola, Mollet i Barcelona.

Inicis a Ripollet Ràdio
La Escalera va néixer com a una secció dins d'un programa de Ripollet Ràdio, que va acabar convertint-se en un programa per si mateix i que actualment s'escolta tant a ràdios d'Espanya com d'Amèrica Llatina. Pel programa han passat més de 50 artistes, entre ells, Pancho Varona, María Rozalén, Marwan, Gema Cuellar, Permiso de la Dama i Pablo Guerrero.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal