fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Podem Ripollet se suma a la lluita contra la violència masclista -Societat- 26/11/2015

L'agrupació Podem Ripollet va sumar-se dimecres a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista. Membres de l'organització política van instal·lar davant del Casal de Joves un estand informatiu, on es repartia el manifest de Podem Ripollet contra la violència exercida contra les dones.

Podem Ripollet se suma a la lluita contra la violència masclista -Imatge 1-Podem Ripollet se suma a la lluita contra la violència masclista -Imatge 2-Podem Ripollet se suma a la lluita contra la violència masclista -Imatge 3-Podem Ripollet se suma a la lluita contra la violència masclista -Imatge 4-

Segons l'agrupació local, "no hi ha canvi social que no comenci per nosaltres mateixos i per entendre que la violència contra les dones és conseqüència d'un sistema social que porta inscrit en el seu ADN el masclisme". Podem assegura que "Catalunya necessita un Pla de Prevenció a escala nacional que reconegui la urgència d'establir pràctiques de desconstrucció del paradigma patriarcal".

A més, es convidava a tothom qui s'acostava a escriure unes línies en un full de paper. Aquests fulls després es penjaven entre les columnes situades davant del Centre Cultural. En els fulls es podien llegir paraules de suport, reflexions, experiències, i un llarg etcètera de paraules sinceres i emotives.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal