fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 20 de novembre del 2015 -Comunicació- 20/11/2015

Avui hem parlat amb la regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes, Mónica Laborda, sobre les activitats organitzades amb motiu Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, que es commemora el 25 de novembre.

Info de la setmana: 20 de novembre del 2015 -Imatge 1-Info de la setmana: 20 de novembre del 2015 -Imatge 2-Info de la setmana: 20 de novembre del 2015 -Imatge 3-

També hem parlat amb Lídia Ponsetí, del Consorci per a la Normalització Lingüística, sobre la formació de parelles lingüístiques, que va tenir lloc a la Biblioteca.

Hem conegut una mica més la tasca de Protecció Civil, que recentment ha renovat la seva junta, i ho hem fet amb el seu president, en Marc Berenguer.

I hem acabat parlant amb Joel Garcia, del Centre d'Esplai l'Estel, una històrica entitat a la vila que aquest cap de setmana celebra el seu 35è aniversari.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Mònica Laborda, regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes; Marc Berenguer, president de Protecció Civil a Ripollet; i Joel Garcia, del CE l'Esplai.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal