fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El govern presenta diferents actuacions per millorar la neteja i el transport -Serveis- 07/10/2015

El govern municipal de Ripollet ha presentat, en roda de premsa, un paquet d'actuacions que s'acaben de posar en marxa per millorar la neteja i el transport a la vila. Així, d'una banda s'ha estrenat la campanya de conscienciació 'Ripollet viu', simultàniament amb un pla d'ocupació amb 10 persones, que faran tasques de reforç de neteja i d'agents cívics. A la mateixa compareixença, també es va donar compte del treball que s'està duent a terme per aconseguir una millora del transport públic.

El govern presenta diferents actuacions per millorar la neteja i el transport -Imatge 1-El govern presenta diferents actuacions per millorar la neteja i el transport -Imatge 2-El govern presenta diferents actuacions per millorar la neteja i el transport -Imatge 3-El govern presenta diferents actuacions per millorar la neteja i el transport -Imatge 4-El govern presenta diferents actuacions per millorar la neteja i el transport -Imatge 5-


Pla d'ocupació

Santos Gómez, regidor de Manteniment i Neteja de la via pública, va anunciar l'inici del pla d'ocupació per a la millora de la neteja. Un total de 10 persones, nou operaris i un coordinador, treballaran durant 3 mesos en tasques de reforç de la neteja i de suport a la campanya 'Ripollet viu', repartint tríptics i informant sobre les incidències que es trobin. Aquest personal rebrà una formació especial.

Campanya 'Ripollet viu'
L'alcalde, José M. Osuna, va explicar que s'han editat uns tríptics per posar en valor la importància del nostre entorn natural i de lleure. La campanya 'Ripollet viu' anima a tenir cura dels parcs i la via pública, al mateix temps que informa de l'alt cost de les conductes incíviques, que paguem tots, com ara les pintades, no retirar els excrements dels gossos o fer abocaments, entre d'altres. Aquests fullets informatius seran repartits pels treballadors del pla d'ocupació de neteja, que també faran d'informadors.

Per un millor transport públic
El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Fran Sánchez, va repassar el treball que s'està realitzant per tal d'aconseguir la millora del transport públic a la vila. En aquest sentit, va anunciar els contactes que s'estan duent amb les concessionàries del transport i les administracions competents. En primer lloc, va explicar els problemes produïts durant el pont de la Mercè, quan molts usuaris van patir la reducció de freqüència de circulació. Provisionalment, s'acordat que pel pont de desembre els autobusos facin horari normal, per evitar que la situació es repeteixi. Així mateix, també va confirmar que per Tots Sants es tornarà a habilitar, un any més, un servei de transport al cementiri de Collserola.
A més, Sánchez va avançar que s'han concertat dues reunions amb la Generalitat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El pròxim 19 d'octubre, la Regidoria de Mobilitat i Transport es trobarà amb la Direcció General d'Infraestructures de la Generalitat per parlar sobre la freqüència dels autobusos diaris i nocturns i reactivar el projecte del bus directe Ripollet-Sabadell. Posteriorment, el 29 d'octubre, s'ha previst una reunió amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per demanar la targeta rosa per al municipi i que Ripollet passi a formar part de la zona 1 de transports, ja que la mobilitat dels ripolletencs a Barcelona i Sabadell es produeix en una proporció de 10 a 3. Finalment, el regidor va repassar altres novetats, com que s'instal·laran una cinquantena d'aparcaments per a bicicletes, que es traslladarà a la plaça Font la parada d'autobús més propera i que s'està ultimant el Pla de mobilitat, amb la inclusió de les necessitats del soterrament de l'autopista i l'arribada del tren, entre d'altres canvis.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal