fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'acció reivindicativa 'ILP en Marxa' fa nit a Ripollet -Societat- 21/09/2015

Ripollet va acollir divendres, 18 de setembre, al vespre una de les columnes de l'acció reivindicativa, 'ILP en Marxa. El poble mana'. Aquesta manifestació reclama l'aprovació de diverses Iniciatives Legislatives Populars en defensa del dret a l'habitatge, a una sanitat i educació públiques i de qualitat i a una renda bàsica garantida. Per aquesta reivindicació, la protesta va sortir des de tres punts diferents de la geografia catalana, Sabadell, Mataró i el Llobregat.

L'acció reivindicativa 'ILP en Marxa' fa nit a Ripollet -Imatge 1-L'acció reivindicativa 'ILP en Marxa' fa nit a Ripollet -Imatge 2-L'acció reivindicativa 'ILP en Marxa' fa nit a Ripollet -Imatge 3-L'acció reivindicativa 'ILP en Marxa' fa nit a Ripollet -Imatge 4-L'acció reivindicativa 'ILP en Marxa' fa nit a Ripollet -Imatge 5-

La columna de Sabadell, que reclamava l'aprovació de la ILP pel dret a l'habitatge, va arribar a les vuit del vespre a Ripollet. Després de creuar el pont del riu Ripoll, els manifestants van pujar pel carrer del Padró fins a la plaça del Molí. Allà es va dur a terme un sopar popular, ambientat amb música. La columna de la 'ILP en Marxa' va fer nit al Pavelló Municipal Joan Creus, que l'Ajuntament va habilitar per a aquest objectiu, i l'endemà la concentració es va dirigir cap a Barcelona.

"Demà ens dirigirem a Barcelona, entrarem per la zona que malauradament coneixem com a 'Ciutat Desnonament', és a dir el barri de Ciutat Meridiana, i des d'allà les quatre columnes ens dirigirem cap a l'Arc de Triomf", explicava la nit de divendres José Villacañas, portaveu de la PAH Ripollet. Dissabte a la tarda, es va celebrar un gran acte reivindicatiu a l'entorn de l'Arc de Triomf, amb un dinar popular, diversos parlaments i música en directe.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal