fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 15 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Diada a Ripollet -Societat- 11/09/2015

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament de Ripollet va organitzar, divendres, 11 de setembre, l'acte institucional en reconeixement als fets del 1714. La celebració va tenir lloc a la plaça de l'Onze de Setembre, davant del monument de Rafael de Casanova i va ser amennitzat per la Societat Coral El Vallès. Un total de 17 entitats i partits polítics van realitzar les tradicionals ofrenes florals. A més, va haver actuacions i parlaments. Com en anteriors edicions, ERC va fer la seva ofrena, a primera hora, abans del programa oficial.

La Diada a Ripollet -Imatge 1-La Diada a Ripollet -Imatge 2-La Diada a Ripollet -Imatge 3-La Diada a Ripollet -Imatge 4-La Diada a Ripollet -Imatge 5-

Enguany, com a novetat, es va obrir l'acte amb la penjada de la senyera, realitzada pel cos de la Policia Local, vestit de gala. A més, es va voler donar un major relleu a la participació de les entitats, que van posar i cantar juntes Els Segadors. Com a curiositat, l'alcalde José Maria Osuna, va realitzar l'ofrena oficial juntament amb l'exalcalde i cap de l'oposició Juan Parralejo, acompanyats de la resta de regidors municipals, a excepció dels del PP i C's.

Vegeu un petit vídeo i l'àlbum de l'acte al Facebook d'InfoRipollet.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal