fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet dóna suport a la III Marxa contra l'atur i torna a ser punt de parada -Societat- 22/06/2015

Del 6 al 9 de juliol tindrà lloc la Tercera Marxa per una Catalunya sense atur, precarietat, pobresa i desigualtat, on participen, a nivell local, l'Assemblea d'Aturats de Cerdanyola i Ripollet i la PAH. L'acte de presentació de la marxa, que passarà per Ripollet el 7 de juliol, va tenir lloc el passat divendres, 19 de juny, a càrrec de Jordi Trujillo, membre de l'Assemblea d'aturats de Terrassa i de la coordinadora de Catalunya; José Villacañas, de la PAH Ripollet i Manel Navarro, de l'Associació d'Aturats de Cerdanyola i Ripollet.

Ripollet dóna suport a la III Marxa contra l'atur i torna a ser punt de parada -Imatge 1-Ripollet dóna suport a la III Marxa contra l'atur i torna a ser punt de parada -Imatge 2-Ripollet dóna suport a la III Marxa contra l'atur i torna a ser punt de parada -Imatge 3-Ripollet dóna suport a la III Marxa contra l'atur i torna a ser punt de parada -Imatge 4-

Tal i com va explicar Jordi Trujillo, de l'Assemblea d'Aturats de Terrassa, l'objectiu de la marxa és reivindicar la derogació de la reforma laboral, l'aprovació de la Renda garantida ciutadana, la derogació de l'actual sistema de pensions, la redistribució de la feina amb 30 hores setmanals i l'aprovació de la ILP de Mesures Urgents per fer front a l'Emergència Habitacional i a la Pobresa energètica. Trujillo va explicar que tothom pot participar a la marxa, ja sigui a tot el recorregut o només en un tram i que a cada municipi han de decidir quines són les seves reivindicacions. José Villacañas, de la PAH, va demanar per la seva part, suport als ciutadans per aconseguir l'aprovació de la ILP sobre habitatge i pobresa energètica abans de les eleccions autonòniques de setembre. Manel Navarro també va demanar suport, en aquest cas a totes les organitzacions ciutadanes per a que la marxa sigui un èxit i va agrair que gràcies a la pressió ciutadana la ILP per la Renda Garantida Ciutadana estigui al Parlament.

Recorregut i presentació
La marxa sortirà el 6 de juliol, a les 9 del matí, de Badalona, passarà per Santa Coloma de Gramanet, Montcada i Granollers, on faran nit. El dimarts, 7 de juliol, al matí, serà quan passi per Ripollet en direcció Cerdanyola, fent parada en alguna entitat bancària i a l'Ajuntament, on esperen que el rebi l'alcalde. El recorregut de la marxa passarà per Badia del Vallès, Sabadell, Terrassa, Rubí, Martorell, Abrera, Sant Vicenç dels Horts i Hospitalet del Llobregat. En aquest darrer municipi passaran la nit de dimecres. El dijous, 9 de juliol, es concentraran a les 18 hores a la plaça de Sant Jaume per anar en manifestació fins al Parlament. Durant tot el recorregut, els participants rebran el suport de nombroses entitats socials, que han organitzat els àpats i diverses activitats.

La Marxa serà presentada els proper 2 de juliol, a les 18 hores, a Barcelona i el dia 4, a les 11 h. a Vilanova i la Geltrú. Més informació al web de la Marxa.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal