fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 19 de juny de 2015 -Comunicació- 19/06/2015

Avui hem començat l'Info donant tots els detalls del Ple de constitució del nou consistori, encapçalat per Jose María Osuna, de Decidim Ripollet, a més de parlar dels primers dies de treball del nou govern.

Info de la setmana: 19 de juny de 2015 -Imatge 1-Info de la setmana: 19 de juny de 2015 -Imatge 2-Info de la setmana: 19 de juny de 2015 -Imatge 3-

Ha visitat els nostres estudis Francesc Roset, president del Comité de Direcció a l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, que després de 16 anys ha decidit no presentar-se novament al càrrec.

També ens han acompanyat alguns membres de l'Esplai l'Estel, que ens han parlat de les novetats de la novena edició de la Baixada de carretons, que tindrà lloc el matí de dissabte de la Festa Major. El president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, Joan Ramon Gordo, ens ha explicat l'actuació que el músic Pep Sala realitzarà aquesta nit per tancar la 21a temporada de l'entitat.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podran escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de ripolletradio.cat.

Fotos: Francesc Roset, president del Comitè de Direcció de l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada; Anna Puertas, Dani Sánchez, Víctor Izquierdo i Jaume Garcia, membres de l'Esplai l'Estel que organitzen la baixada de carretons; i Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal