fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Junta de Govern Local
Acords de les Juntes de Govern Local -Junta de Govern Local- 11/05/2015

JGL 16-3-2015
Es van aprovar les bases del concurs de la borsa de treball de treballadors i educadors socials, diferents lots d'ajuts dels Serveis Socials, així com per a beques de menjador i el Kfetí. També destaca la revisió de preus del contracte de gestió del Servei de recollida i trasllat de residus sòlids urbans i del Servei de neteja viària (novembre 2014 a octubre 2015) i la sol·licitud a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya d'un habitatge per a casos d'emergència social.

Acords de les Juntes de Govern Local -Imatge 1-

JGL del 23-3-2015
Es va aprovar la segona pròrroga a l'adhesió a l'Acord del subministrament d'energia elèctrica a les entitats locals d'Endesa Energía; diferents aspectes relacionats amb els serveis socials i la pròrroga del conveni del programa de Mediació.

JGL del 30-3-2015
S'aprova l'adjudicació del contracte del Servei de comunicació de l'Ajuntament, ajuts econòmics de Serveis Socials i el projecte Campus Ítaca de la UAB estiu 2014.

JGL del 13-4-2015
La Junta aprova la sol·licitud de subvenció al Programa d'actuacions municipals de millora urbana de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'aportació econòmica al Consorci de Normalització Lingüística i l'adjudicació d'un contracte menor per al subministrament d'arbres i arbusts en diferents parcs.

JGL del 20-4-2015
Entre altres temes, es van aprovar diferents ajuts econòmics tramitats pels Serveis Socials i també per a usuaris de les escoles bressol municipals La Rodeta i La Verema. També va ratificar les memòries del passat exercici de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor i de les activitats desenvolupades pel Departament de Salut Pública.

T.M. / J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal