fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet presenta la Guia sobre la Llei contra l'homofòbia -Societat- 05/05/2015

L'alcalde de la ciutat, Juan Parralejo, i la regidora de Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera, van presentar aquest dilluns, 4 de maig, la Guia Pràctica sobre la Llei contra l'homofòbia. El consistori ha col·laborat en l'edició d'aquesta guia, endegada des de l'Observatori contra l'Homofòbia, arran de la signatura fa uns mesos d'un acord de col·laboració amb l'organisme. Ripollet ha estat el primer municipi de Catalunya en signar aquest acord amb l'Observatori, una col·laboració que té com a un dels principals objectius l'edició i difusió d'aquesta guia.

Ripollet presenta la Guia sobre la Llei contra l'homofòbia -Imatge 1-Ripollet presenta la Guia sobre la Llei contra l'homofòbia -Imatge 2-


La Guia Pràctica sobre la Llei 11/2014 del 10 d'octubre, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, té un valor didàctic. En poques pàgines assenyala les infraccions que preveu la llei i el procediment que han de seguir els ciutadans per presentar qualsevol denúncia. La Guia indica a quina administració s'han d'adreçar les víctimes, així com els formularis que han de presentar per denunciar qualsevol actitut homòfoba. L'acord entre l'Ajuntament i l'Observatori inclou altres accions, com ara una jornada formativa que va tenir lloc a mitjans de maig, en la qual hi van participar representants dels diferents departaments del consistori.

Entre les futures activitats que s'organitzaran arran de l'acord signat entre organisme i consistori, en destaca la xerrada que oferirà el pròxim 18 de maig Eugeni Rodríguez, president de l'Observatori contra l'Homofòbia. La conferència, que tindrà lloc a partir de les 18 hores, a la Sala d'Actes del Centre Cultural, coincidirà amb el Dia Internacional contra l'Homofòbia.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal