fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Obert el termini de pagament de l'impost de vehicles -Serveis- 17/03/2015

El passat 4 de març es va iniciar el calendari del contribuent 2015, amb l'inici del termini de pagament de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica, que finalitzarà el 4 de maig. Aquelles persones que tinguin l'impost domiciliat, rebran el càrrec el 4 de maig.

Obert el termini de pagament de l'impost de vehicles  -Imatge 1-Obert el termini de pagament de l'impost de vehicles  -Imatge 2-

El 30 d'abril s'iniciarà el període de pagament de l'Impost de bens immobles, que s'allargarà fins el 2 de juliol. Les persones que tinguin l'impost domiciliat, se'l cobraran en 4 fraccionaments, fixats en l'1 d'abril, l'1 de juliol, l'1 de setembre i l'1 de desembre.

Quant a l'impost d'Activitat Econòmica, entrada de vehicles, recollida d'escombraries domèstiques i comercials, ocupació i utilització del domini públic i ocupació de la via pública, el període de pagament s'iniciarà el 14 de setembre i fins al 16 de novembre. El cobrament dels rebuts domiciliats tindrà lloc el 2 de novembre.

Si volen descarregar o consultar el calendari detallat, així com domiciliar els seus impostos o fer el pagament online, poden fer-ho a través de la web municipal ripollet.cat.

Foto: santquirze.cat.

R.H.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal