fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio -Comunicació- 13/02/2015

L'emissora municipal Ripollet Ràdio (91.3 FM) se suma aquest divendres, 13 de febrer, a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio, declarat per la Unesco amb l'objectiu de celebrar i reivindicar la importància de la ràdio a les nostres vides i també assegurar l'enorme potencial que té pel futur. Amb aquest motiu, dedicarà el seu matinal Divendres Pop-Rock a repassar èxits inoblidables de la ràdio, de la mà del locutor més antic de l'emissora, Ramón Argenté.

13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio -Imatge 1-13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio -Imatge 2-13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio -Imatge 3-

La ràdio és molt més que un fòrum d'informació i entreteniment. És un pont de comunicació que arriba a més indrets que qualsevol altre mitjà i que ajuda a comunicar regions allunyades i vulnerables amb la resta del món. La ràdio també és el mitjà millor adaptat per a navegar per les noves fronteres digitals. Tecnologies com internet, la comunicació mòbil i la geolocalització han canviat la dinàmica tradicional en la que operen els mitjans amb els joves. En aquest sentit, Ripollet Ràdio compta des de l'any 2011 amb la seva web de ràdio a la carta, que el passat mes de gener va aconseguir un total de 7.326 descàrregues. Amb més de 4.000 programes de ràdio pujats a la xarxa, l'any 2014 es van superar les 73.000 descàrregues de programes, arribant ja a les 233.000 des de la seva posada en marxa.

Aniversaris de programes de Ripollet Ràdio
D'altra banda, Ripollet Ràdio continua amb la seva programació tradicional, gràcies a la tasca de molts col·laboradors. Ángel Esteve, un dels col·laboradors més antics de la ràdio local, celebrarà pròximament els seus 700 programes i 25 anys en antena. El proper 3 de març, Ripollet Ràdio emetrà una edició especial de Por su música los conoceréis que, en aquesta ocasió, tindrà al locutor com a protagonista. L'entrevista la realitzarà Alberto Castro.
Sota aquest format han passat pels estudis desenes de persones, que han conversat amb Ángel Esteve sobre la seva vida a través dels records musicals.
Ángel Esteve es va iniciar al món de la ràdio a l'antiga Ràdio Ripollet i, des d'aleshores, ha participat en infinitat de programes esportius, culturals i musicals. No obstant, la seva especialitat és, sobretot, la música culta i la sarsuela. Actualment, dirigeix el programa Vivir la Música, que s'emet quinzenalment els dijous a les 7 del vespre. A més, col·labora amb l'Associació d'Espectadors, on organitza, juntament amb Rafael López, les Nits de Música, amb gran èxit de públic.

300 Info Setmanal
El passat 6 de febrer, l'informatiu de Ripollet Ràdio va arribar al número 300. El programa s'emet, des de setembre de 2007, els divendres a les 13 hores i en redifusió els divendres a les 18 hores i els diumenges a les 13 hores. Presentat per la redacció de mitjans de la Regidoria de Comunicació, setmanalment repassa les notícies, amb entrevistes als protagonistes de l'actualitat política, cultural i social de Ripollet. Aquest equip també s'encarrega dels continguts del Butlletí Municipal i l'Agenda, així com de les notícies que es publiquen a la web municipal.

400 Sabotaje
L'espai musical Sabotaje va celebrar el passat mes de desembre les seves 400 emissions. El programa, que s'emet els dimecres a les 22 h, s'autodefineix com de "guerrilla musical contra la música comercial". La celebració va consistir en un concert a El Local, que va comptar amb les actuacions de Los Animalitos del Bosque, Trist Trash Trio, Wild Mamas i una sessió amb Dj Blackunin i el director del programa, Mikel Basuras.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal