fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Les associacions de veïns demanen informació sobre el transport a Ripollet -Serveis- 12/02/2015

El passat dimarts, dia 10 de febrer, representants de totes les associacions de veïns de Ripollet van mantenir una reunió amb l'alcalde, Juan Parralejo; el tinent d'alcalde de Serveis Municipals, Comerç i Turisme, Joan Fandos, i el regidor de Mobilitat, Toribio López. En aquesta trobada, els representants de les entitats veïnals van traslladar al govern les seves inquietuds sobre diferents aspectes del transport i la mobilitat al municipi.

Les associacions de veïns demanen informació sobre el transport a Ripollet -Imatge 1-

L'Alcalde va recordar quines havien estat les propostes de millora que s'havien anat incorporant al llarg dels darrers temps quant a les línies d'autobús, amb noves connexions amb Montcada, la UAB, Barcelona i els polígons industrials propers al municipi. Igualment, va explicar quines eren les darreres propostes de transport ferroviari que s'estaven treballant a la comissió municipal per a l'arribada del tren.

Pla mobilitat urbana
Per últim, va anunciar que, en les properes setmanes, s'iniciaran les feines del procés de participació ciutadana que ha de complementar els treballs fets fins ara per a l'elaboració del pla de mobilitat urbana de Ripollet. La seva redacció ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. L'Alcalde va convidar a tots els representants de les associacions de veïns a què participin activament en aquest procés, per tal de recollir el màxim de veus i opinions que ajudin a fer del pla de mobilitat una eina que compti amb una acceptació més àmplia, en ser acordat de forma participada.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal