fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La línia d'autobús Ripollet-Sabadell comptarà amb una parada al CAP II -Serveis- 20/01/2015

El passat 7 de gener els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Ripollet, junt amb les empreses concessionàries del transport públic, Autocars Font i Sarbus, es van reunir amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, per parlar de la instal·lació d'una parada d'autobús al CAP II. En aquesta reunió, la Generalitat de Catalunya va manifestar a les parts implicades el seu vist-i-plau perquè es posi en marxa aquesta parada. D'aquesta manera es compliran les demandes ciutadanes recollides per millorar la connectivitat del Centre d'Atenció Primària Cerdanyola-Ripollet amb l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

La línia d'autobús Ripollet-Sabadell comptarà amb una parada al CAP II -Imatge 1-

Així, consistoris, empreses concessionàries i Generalitat de Catalunya treballen conjuntament per donar compliment a la demanda ciutadana. El CAP II es troba a la Ctra. Nacional 150, cantonada amb el carrer Tarragona, dins la demarcació municipal de Ripollet. Els tècnics estudien ara la millor ubicació de la parada per garantir-ne una funcionalitat òptima en una cruïlla amb un intens trànsit.

D'altra banda, la ciutat de Cerdanyola compta, des del passat 15 de setembre, amb més expedicions de transport per carretera de la línia B-2 amb destinació al Parc Taulí. La millora va consistir en establir dues franges horàries en cada sentit, coincidents amb les de major afluència per especialitats mèdiques i visites a malalts, en les quals totes les expedicions, cada 20 minuts, tenen pas per l'Hospital Taulí.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal