fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet es bolca amb la Marató de TV3 -Societat- 15/12/2014

Ripollet es va bolcar aquest diumenge, 14 de desembre, amb La Marató de TV3, enguany dedicada a recollir fons per a la investigació de les malalties cardiovasculars. L'acte més multitudinari va tenir lloc al Pavelló Municipal Joan Creus, on unes 500 persones van participar a l'activitat Ripollet amb cor, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports. A la jornada esportiva, on hi van col·laborar els gimnasos Bunkay, Duo Fitness, l'Associació Tres pasos i Lourdes Almansa, es va aconseguir recaptar 1.771 euros, que es destinaran íntegrament a La Marató. El matí el va tancar el grup Rythm'n'Moyo, amb una batucada final.

Ripollet es bolca amb la Marató de TV3 -Imatge 1-Ripollet es bolca amb la Marató de TV3 -Imatge 2-Ripollet es bolca amb la Marató de TV3 -Imatge 3-Ripollet es bolca amb la Marató de TV3 -Imatge 4-Ripollet es bolca amb la Marató de TV3 -Imatge 5-

D'altra banda, Acció Fotogràfica Ripollet va instal·lar un estand davant el Centre Cultural on va recaptar 583 euros, venent el seu Calendari Solidari 2015 amb imatges del municipi i amb el qual col·labora tant amb La Marató com amb Càritas Parroquial. Just al costat, es va ubicar l'estand de l'entitat Line Dance Palau Ausit, que amb la venda de butlletes per un sorteig va aconseguir recaptar 591,23 € i va animar la Rambla amb els seus balls durant tot el matí. Dissabte, el Club d'Escacs Ripollet va muntar una parada on van jugar partides d'escacs per recaptar fons.

Alguns centres educatius locals, com el Col·legi Sant Gabriel, l'Escola Anselm Clavé i El Fedac Ripollet Mare de Déu del Roser també han fet activitats durant el mes de desembre per tal de contribuir a la recaptació.

Encara es poden fer donatius per a La Marató fins el 31 de març. Més informació al web de La Marató.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal