fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'Obra Social "la Caixa" destina 19.000 euros a La Gresca -Societat- 15/10/2014

L'entitat local La Gresca (Grup recreatiu, educatiu, social, cultural i alternatiu) ha estat una de les seleccionades a la convocatòria de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social de L'Obra Social "la Caixa". Es tracta d'un programa d'ajudes per a projectes d'inclusió social de persones en situació de vulnerabilitat, que facilitin el seu desenvolupament integral, potenciïn les seves capacitats i afavoreixin la igualtat d'oportunitats. En el cas de La Gresca, la Caixa destinarà 19.040 euros al projecte Àtom.

L'Obra Social "la Caixa" destina 19.000 euros a La Gresca -Imatge 1-

'Àtom, fem xarxa per a combatre la pobresa' és un projecte que técom a objectiu la prevenció de situacions de risc social i la promoció, formació i inserció personal i social dels col·lectius infantils i juvenils mes desfavorits, que presenten més dificultats sociofamiliars i/o psicosocials. Així, es tracta de crear una xarxa d'atenció al voltant d'un infant o jove amb tots els agents socials i educatius del territori amb l'objectiu de combatre la pobresa estructural.

Segons estima l'Obra Social "la Caixa", més de 62.000 persones de tot l'Estat Espanyol en situació de pobresa seran beneficiades directament per la convocatòria de Lluita contra la Pobresa i l'exclusió Social 2014. Es tracta d'una de les set convocatòries del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials, que destinarà més de 16 milions d'euros en total.

Fotografia: representants de CaixaBank i del Grup recreatiu, social, cultural i alternatiu.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal