fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Iniciat el termini per realitzar el pagament de l'IAE i la taxa d'escombraries -Serveis- 06/10/2014

A mitjans de setembre es va iniciar el termini per fer el pagament de l'IAE, la taxa d'escombraries comercials i domiciliàries i la taxa d'entrada de vehicles. El termini per a les persones que no tenen domiciliats aquests pagaments finalitzarà el proper 17 de novembre i, per a les persones que sí els tenen domiciliats la data de cobrament serà el 3 de novembre.

Iniciat el termini per realitzar el pagament de l'IAE i la taxa d'escombraries -Imatge 1-
Pel que fa a la taxa d'escombraries domiciliàries, aquells contribuents que tinguin un total d'ingressos anuals pel conjunt de la unitat familiar inferiors a 1,5 vegades el salari mínim interprofessional, tindran dret a sol·licitar la reducció del 100% de la quota de la taxa d'escombraries domèstiques del seu habitatge habitual. Cal afegir però, que per al proper any, el termini per demanar aquesta reducció finalitzarà el 31 de maig de 2015.

Amb aquests pagaments, només restarà per abonar el darrer fraccionament de l'IBI (impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i rústica) que es farà el dia 1 de desembre (per a les persones que tinguin l'impost domiciliat).

Recordar que, des de l'1 de gener d'enguany, l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT), s'encarrega de la gestió, liquidació i recaptació de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM), l'IBI, l'IAE, la plusvàlua i la taxa d'escombraries comercials i domiciliàries. S'encarrega igualment de la gestió de les multes i de la recaptació en executiva de tots els tributs municipals i altres ingressos de dret públic local.

Les oficines de l'ORGT estan situades a la Rambla de Sant Jordi, 75 (telèfon 93 472 91 73 - correu electrònic orgt.ripollet@diba.cat). Els horaris d'atenció al públic són de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores i l'atenció telefònica al contribuent es realitza de dilluns a divendres, de 8.15 a 14.30 h i de dilluns a dijous de 15.30 a 17.45 h, trucant al telèfon 93 202 98 02.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal