fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Institut Lluís Companys recull 130 kg d'aliments per a Càritas -Serveis- 17/03/2014

L'associació LC- Solidaritat, sorgida d'un grup de mestres, alumnes i pares de l'Institut Lluís Companys, va realitzar la setmana del 17 al 21 de febrer una recollida d'aliments per a Càritas. En total van recollir 130 kg d'aliments. Des del centre han expressat la seva satisfacció per la participació i la implicació de l'alumnat i la comunitat educativa.

L'Institut Lluís Companys recull  130 kg d'aliments per a Càritas -Imatge 1-
Principalment, es va recollir producte sec com pasta i cereals, així com conserves, menjar per a nadons i altres productes de llarga caducitat.

Ajuda al Senegal

LC-Solidaritat va començar amb un projecte de col·laboració amb el poble senegalès d'Oukout, el curs anterior. Per tal de continuar amb aquesta labor, properament oferiran un concert, conjuntament amb l'Institut Pere Calders de Cerdanyola del Vallès, per tal de recollir diners per al projecte a Oukout.
A banda de continuar amb l'ajuda a la població africana, el centre ha volgut enguany fer una tasca més local. És per això que s'encarreguen de recollir aliments i roba per a les famílies més necessitades i també van participar a La Marató de TV3.

Un projecte de futur
Aquest projecte solidari busca potenciar el creixement personal i la gestió de les emocions dels joves. També contemplen fomentar el voluntariat i la participació i sensibilitzar els alumnes en la consciència social, el progressisme, la defensa dels Drets Humans i la defensa dels Drets de la Ciutadania. Valors afegits al fet de millorar les condicions de vida de les persones.

R.H./L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal