fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Ripollet Ràdio organitza un curs d'estiu de ràdio -Comunicació- 09/06/2013

Després de la bona experiència de l'any passat, Ripollet Ràdio organitza per als mesos de juliol i setembre un curs d'estiu gratuït. Aquest va adreçat, especialment, a entitats que mai hagin tingut programa a la ràdio i que estiguin interessades en donar difusió a les seves activitats a través d'aquest mitjà. A més, la convocatòria també és oberta a estudiants, majors de 18 anys i aficionats al món de la ràdio, de totes les edats, que tinguin curiositat pel món radiofònic.

Ripollet Ràdio organitza un curs d'estiu de ràdio -Imatge 1-

El curset de ràdio, que serà eminentment pràctic, tindrà una durada de 20 hores, repartides en 5 sessions, 3 al juliol i 2 al setembre. Inicialment, s'ha previst fer-lo els dissabtes al matí, però els horaris podran adaptar-se en funció de la disponibilitat dels participants. La inscripció finalitza el 16 de juny i es realitza a través de la web de l'emissora, ripolletradio.cat, a la pestanya 'Contactar'. Al missatge per demanar plaça, cal posar el telèfon i email i les motivacions per fer el curs.

El curset s'emmarca dins el programa d'activitats del 15è aniversari de l'emissora i serà impartit pel periodista Toni Miralles, director de Ripollet Ràdio, amb la col·laboració de diferents locutors de la casa, que els explicaran com fan els seus programes. L'any passat van realitzar el curs un total de dotze persones, la majoria de les quals van entrar a formar part de l'equip de col·laboradors de l'emissora, integrat per 60 voluntaris, que duen a terme un total de 35 programes, entre setmanals, quinzenals i mensuals. En aquella ocasió eren membres d'entitats i el curs els va servir per posar en marxa els espais de les seves associacions: La Careta, Amics del Teatre. AC Càncer i el Club Tennis Taula Ripollet.

Programa del curs
Al llarg de les cinc sessions del curs, els alumnes aprendran tècniques de locució i guió, els elements sonors que es fan servir als programes, nocions sobre els diferents gèneres periodístics i els tipus d'espais que es poden fer. Entre les pràctiques que realitzaran està la preparació d'un noticiari, falques, entrevistes i presentacions de discos. Tot això formarà part del projecte de curs, que consistirà en un programa real de ràdio, que s'emetrà a l'inici de la nova temporada, a mitjans del mes de setembre. A partir de l'experiència, els alumnes i entitats participants podran optar a presentar un projecte de programa propi.





AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal