fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet commemora el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones -Societat- 26/11/2012

Aquesta setmana comencen les activitats del 25N, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. El primer acte serà dimarts, 27 de novembre, a les 19 hores, amb un cinefòrum sobre la pel·lícula Solo Mía. Serà al Centre Cultural a càrrec de Dones per la Igualtat.

Ripollet commemora el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones -Imatge 1-Ripollet commemora el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones -Imatge 2-

Dimecres, 28 de novembre, a les 18 hores es farà un taller d'abraçades. Com és la meva abraçada? En el moment de l'abraçada experimentem una meravellosa sensació de benestar, harmonia i plenitud. Aquest acte d'amor és una eina fonamental del llenguatge no verbal en què comuniquem totes les nostres emocions. S'aconsella portar manta i coixí per fer el taller. Serà a càrrec de Manel García, terapeuta Gestalt i assessor sistèmic i organitza l'Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.

Divendres, 30 de novembre, a les 18.30 hores en Commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones es farà una acció teatral i lectura dramatitzada i el berenar de la Taula de Dones. Serà al Centre Cultural.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal