fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Benestar Social i Família destinarà 91,8 milions al finançament dels Serveis Socials -Drets Socials- 12/06/2012

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha signat aquest dimarts, 12 de juny, els contractes programes 2012-2015 amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants, entre ells l'Ajuntament de Ripollet, i els consells comarcals de la demarcació de Barcelona en matèria de serveis socials, programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat. A través d'aquest acord, el Departament hi destinarà enguany 91.850.302,86 €.

Benestar Social i Família destinarà 91,8 milions al finançament dels Serveis Socials -Imatge 1-

El conseller Cleries ha destacat que aquest acord garanteix estabilitat als ens locals i comarcals, millora l'optimització de recursos i contribueix al desenvolupament d'un sistema més sostenible. En aquest sentit, Cleries s'ha mostrat convençut que el contracte programa és l'instrument més adequat per fixar la relació entre el Departament i els ens locals i comarcals. Benestar Social i Família destinarà aquest any 182,4 milions d'euros al finançament dels serveis socials bàsics, programes de benestar social i polítiques d'igualtat que presten els ens locals i comarcals de Catalunya.

Acord Marc consensuat amb l'ACM i la FMC
Els contractes programa subscrits s'emmarquen dins de l'Acord marc per a la coordinació, cooperació i col·laboració en matèria de serveis socials, programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat pel període 2012-2015 que fa unes setmanes varen signar el Departament de Benestar Social i Família, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Aquest Acord estableix els criteris generals respecte els serveis socials bàsics, polítiques d'igualtat i els serveis especialitzats adreçats a col·lectius com ara famílies amb infants de curta edat, gent gran, infants i adolescents, persones amb discapacitat, amb malaltia mental, amb problemes de drogodependències, afectades pel VIH/Sida, persones immigrades, entre altres.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal